Status på projekt 1. sal

Nytårstryllerier

Når januarvejret er gråt og trist, ja så drømmer jeg (udover sol og sommer) om mad i flotte farver – som man heldigvis sagtens kan lave 🙂 Derfor viser jeg lige lige lidt lækre madbilleder fra nytårsaften, hvor retterne bestod af:

Hors d’Oevres: Oliven med parmaskinke, Crostini med Manchego ost, Agurkeskiver med store rejer, avocado og ørredrogn

Forret: Moules marinières – blåmuslinger dampet i hvidvin, urter og grønsager

Hovedret: Chateaubriand med Hasselback kartofler, sauce og granatæblesalat

Dessert: Ananas carpaccio med karameltuilles, friske bær og passionsfrugt, råcreme – drysset med mynte og frysetørrede hindbær

Mums, det var lækkert 🙂 Billederne er taget af min dygtige søster 🙂

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på projekt 1. sal