Nytårstryllerier
oktoberkind
Når januarvejret er gråt og trist, ja så drømmer jeg (udover sol og sommer) om mad i flotte farver – som man heldigvis sagtens kan lave 🙂 Derfor viser jeg lige lige lidt lækre madbilleder fra nytårsaften, hvor retterne bestod af:
Hors d’Oevres: Oliven med parmaskinke, Crostini med Manchego ost, Agurkeskiver med store rejer, avocado og ørredrogn
Forret: Moules marinières – blåmuslinger dampet i hvidvin, urter og grønsager
Hovedret: Chateaubriand med Hasselback kartofler, sauce og granatæblesalat
Dessert: Ananas carpaccio med karameltuilles, friske bær og passionsfrugt, råcreme – drysset med mynte og frysetørrede hindbær
Mums, det var lækkert 🙂 Billederne er taget af min dygtige søster 🙂
Det ser i hvert fald top-lækkert ud! <3