Det skønneste tæppe

Status på projekt 1. sal

    

           
        

Vi er i fuld gang med renovering af 1. salen…

Der er sat nye ovenlysvinduer i, nye skillevægge op, isoleret ekstra, opsat gips og muret bruseniche og væghængt toilet – jo jo, min kære mand har haft travlt i december 😉 Jeg glæder mig til det grove er overstået og det bliver tid til at spartle, male og komme endnu tættere på indretningdelen!

Det bliver SÅ lækkert med de nye rum: Soveværelse med åbent til kip, synlige spær og bedre lysindfald via de 2 nye Velux vinduer. 2 fine børneværelser med hver deres hyggelige nicher og synlige spær. Walk-in closet med plads til hylder fra gulv til loft. Badeværelse med stor bruseniche med indbygget hylde til lækre scrubs og badeolier, væghængt toilet, badekar og varme i gulvet. Hems til børnenes leg og som ekstra “gæsteværelse/soveplads”.
Jeg håber også på at få et hjørne heroppe til et lille kontor med plads til vores nye fine iMac, hvor jeg håber at få tid til at sidde og blogge, når jeg er på barsel og den lille sover sødt… ha ha:-)

Billeder fra Pinterest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skønneste tæppe