En søndag i maj

Terrasse projekt DIY

Haven 1 år efter…
Vi har siden nedrivning af udestue, isætning af ny dobbeltfløjet terrassedør og vandskuring af facade, gået og ventet på forår og projekt STOR træterrasse. Det meste af tiden er jo gået med alt det indvendige og vi er da heller ikke færdige endnu.

Stig har støbt nye punktfundamenter udover at brug de gamle fra udestuen og vi har udvidet terrassen, så den nu er knap 40 m2.
Rækværket var jeg noget i tvivl om. For syntes jo det skulle passe til huset, give læ, give lidt udsyn til haven og skulle det nu være sort eller hvidt??
Stig havde et mere groft i tankerne, indtil jeg (som altid) stillede spørgsmålstegn ved det og fandt et billede på nettet, som jeg viste ham.
Det har vi ikke fortrudt – hverken at vi valgte det anderledes eller at det skal være hvidt! Og det er nu næsten færdigt – det skal bare males og så skal han lige have bygget en flot bred trappe ned til haven…

Og SÅ skal jeg holde store flyttedag med alle mine blomsterkrukker, liggestole, en stor sort parasol mm 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En søndag i maj