Sommerbaby

Min have

Lidt glimt fra vores skønne have og terrasse

Vi har en ret stor have, som vi ikke har nået at gøre så meget ved siden vi flyttede ind og gik igang med renovering af villaen. Heldigvis var der hverken plantet for lidt eller for meget af de tidligere ejere, så haven er til at overskue for os og det bedste er den store grønne græsplæne, hvor børnene elsker at spille fodbold, hoppe i trampolin og spille kongespil.

Men men – vi har mange planer med haven!

1. Vi vil gerne lave et niveau omkring terrassen med højbede og belægning med gamle mursten (som pt. står på paller nede på græsplænen).
2. Der skal laves indkørsel med hvide vandskurede halvmure omkring.
3. Der skal laves niveauer, da grunden er svagt faldende. Her har vi allerede store flotte brosten liggende klar til at afslutte niveauerne.
4. Vi kunne godt tænke os et udekøkken! Meget simpelt bygget og som et lille område hvor man kan grille, rense fisk mm.
5. Vi vil lave skure til brænde, haveredskaber, cykler og barnevogn og blot til at kunne sidde i, når sommeren byder på de klassiske korte regnbyger!
6. Under det store bøgetræ nederst i haven kan man nyde solen indtil den går ned – her vil vi lave et lille hyggespot med belægning, kurvestole og bord og plante hybenroser rundt om.
På billederne ses bl.a. jordbærplanter, lupiner, clematis og blåregn

2

  • Åh sikken en skøn have du har :)Men hold op mange planer…husk og at nå at slappe af og nyde haven 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak! Ja jeg ved det godt – det er nok nærmere over de næste 10 år de projekter kommer til at løbe over, hvis man skal nå at nyde haven og alt det liv, der foregår i den 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerbaby