Min yndlingsblog

Fin kunst og grafiske prints

        
     

Jeg er vild med kunsttryk, grafiske prints og illustrationer, som man ser mange steder for tiden. 

Jeg er så heldig at have samlet på Boligmagasinets kunsttryk siden det første udkom og har nu en del at vælge imellem, når der skal indrettes nye rum på 1. salen.
For tiden er jeg dog på jagt efter nogle børnevenlige af slagsen – med pastelfarver, dyremotiver og naivistiske motiver.
Nu har jeg så fået et tip om webshoppen PAPPENHEIMER, som er et fællesskab af kunstnere, der udstiller deres værker og som jeg ikke kendte før. 
Jeg er vild med mange af dem og drømmer allerede om at hænge den fine uro / mobile af Kasper Kjeldgaard op på babyværelset – den har i øvrigt det fine navn Birk, som stadig står på listen over fine drengenavne hos os 🙂

Jeg tænker noget lignende kunne være en god idé at lave for design- og arkitektstuderende, for der er rigtig mange dygtige iblandt, som på denne måde kan få mulighed for både at kickstarte deres karriere og give alle os nysgerrige udenfor studiemiljøet et indblik i, hvad de laver. Ved dog ikke om der er flere formelle og lovpligtige ting, der skal plads i forbindelse med det, men interessen kunne godt være rigtig stor, vil jeg mene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlingsblog