En sød nyhed...

Glimt fra yndlingsbyen

 

Jeg var forleden i Aarhus til et seminar i det nye kulturhus Hermans i forbindelse med jobbet og besluttede mig for efterfølgende at gå en (lyn)tur på M.P. Bruunsgade, som ligger i mit yndlingshood i Aarhus, nemlig Frederiksbjerg.
Selvom det kun er 1½ år siden vi flyttede fra bydelen, er der sket stor udskiftning i butikkerne og resultatet er desværre blevet mere mainstream med færre skæve butikker og delikatesser. Dog er det stadig en “Feinschmecker-gade” med butikker som Emmery’s, Lagkagehuset, Kähler Spisesalon – Coffee Station samt designbutikken, Paradis isSchweizerbageriet, Sushi+, Pindstrup blomster og mange flere…
Turen gik videre til Decorate shop samt Frisør Gleerup i Jægergårdsgade, hvor jeg fik farvet hår med farve uden farlig kemi og købt en frisk omgang Frisørens te. Jægergårdsgade er til gengæld blomstret op og byder på mange sjove butikker og caféer som fx Forlæns & baglæns.
Jeg endte hos min veninde, som bl.a. stillede an med denne lækre lakseforret og så var der dømt tøse- og graviditetssnak og en lækker Nespresso latte til at runde af med. På trods af jeg faktisk er STOR kaffedrikker, er sidstnævnte første kop kaffe jeg drikker i over 2 måneder, da lysten til kaffe helt forsvandt, da jeg blev gravid… 🙂
Hvis I skal en tur forbi Aarhus, så husk også at besøge grønttorvet (onsdag og lørdag formiddag) og loppemarkedet på Ingerslevs Boulevard – sidste gang i år er søndag d. 29. september!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sød nyhed...