It's in the contrast

Sommer er Strandliv

Vi er kørt til havet ligeså snart jeg har fået fri fra arbejde de sidste par dage. Vi har ikke langt til vandet og med taget rullet ned på Fiat’en, kører vi afsted for at se forskellige strande og finde gode snorkle steder… 
S er blevet bidt af snorkle-dykke livet og håbede igen igår at kunne fange en fladfisk med sin nye harpun 🙂 Jeg nød en kølig dukkert og et par kapitler i en ny “sommerferiekrimi” med tæerne i sandet.

Det blev ikke til nogen fisk, men heldigvis havde han pakket grill, pølser, majs mm. til os, så vi kunne sidde og grille i aftensolen på stranden. Det er simpelthen livet om sommeren!

God sommer til jer! – for mit vedkommende starter ferien idag og der venter en masse spændende (og knap så spændende) projekter i huset. Jeg skal nok forsøge at få opdateret!

Kh Anne Mette

3

  • Det lyder rigtigt hyggeligt. God ferie når du når dertil. Følger jeres husprojekter med spænding da vi selv er igang med tilsvarende – god arbejdslyst :-))VH. Jane

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak og dejligt at vide du følger med! Lad mig endelig vide, hvis der er noget specielt fra ombygningen, jeg kan fortælle om;-) Og rigtig god sommer til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flotte fyr 🙂 Og hvor lyder det bare hyggeligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's in the contrast