Nytårstryllerier

Spekulationer, graviditet og drømme om foråret

   

   

      
   
   

Lige for tiden har jeg det sådan lidt blandet med at være gravid.. 

Det er først nu, der er kommet fysiske påvirkninger af at bære rundt på den store bold foran – det blir sværere og sværere at sove ordentligt om natten, der skal skiftes mere og mere mellem arbejdsstillingerne på jobbet og selv det at tage støvler på, er nu også blevet lettere sagt end gjort!

Jeg er nået dertil, hvor jeg hellere vil gemme mig i stedet for konstant at være genstand for alles samtaleemne og gode råd mm. Jeg har haft et billede i hovedet af gravide kvinder, som så meget lyserødt og lykkeligt ud, – upåvirkede og udstrålende en styrke udadtil, som om intet kan skræmme dem. Men jeg skal da lige love for, at min egen graviditet føles noget anderledes og knap så lyserød..

Jeg er da også blevet spurgt, om vi da slet ikke glæder os til at få et barn!?! Og jo, det gør vi – mere end noget andet! Men kvinder håndterer nok bare deres graviditet meget forskelligt og bliver påvirket i forskellige grader.
Jeg hører til dem, der ikke “svælger” i lykke over at skulle rende til undersøgelser, holde styr på om jeg er i uge 29+3 eller 4 og som egentlig gerne bare vil have min “gamle” krop tilbage 🙂

Jeg bryder mig ikke om opmærksomheden når jeg er nede og træne og selvom jeg igen igår blev kompromitteret for “min mave” midt under en steptime, hvilket selvfølgelig er dejligt, ja så ville jeg egentlig helst lige gemme badebolden væk for en stund og bare være “normal”. Ak ja, nu er der kun 10 uger tilbage til min termin, så jeg holder hovedet oppe og prøver at nyde den sidste tid vi har, inden vi bliver fuldtidsforældre! – det er også et af de “gode råd” vi har fået, hi hi 😉

Herover lidt billeder af de drømme jeg har om fine rammer til vores lille forårsprins: sarte pasteller, blødt lys, lækre bløde tæpper og pynteting i træ og med runde former.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårstryllerier