Søstrene Grene nyheder

Venter på baby

Mens vi venter på baby…

Idag har jeg termin! Jeg har ikke tænkt så meget på eller sat mig selv op til at fødslen kan gå igang lige netop idag, for ved jo godt, at det kan ske når som helst. Men det er en god følelse at være nået så langt i forløbet og jeg føler mig KLAR til forandringen nu.
Jeg ved ikke hvor klar jeg er mentalt til at skulle føde, men hvordan blir man også lige det? Jeg er forberedt på hvordan fødselsforløbet kan se ud, hvilken form for smertelindring jeg kan vælge, men jeg kender jo intet til selve smerten – det er nok den, der skræmmer mig mest. For hvordan vil jeg forholde mig til den? Smerte opleves jo individuelt og nogle former skræmmer mig mere end andre.. hvor godt kender man desuden lige sin smertetærskel?
Ak ja.. der er ikke så meget at gøre end at lade naturen gå sin gang og vente på at den lille størrelse har lyst til at komme ud 🙂

2

  • Smukt værelse. Og held og lykke til med fødslen. Det skal nok gå strålende. Jeg vil egentlig hellere føde ‘for første gang’ end for anden gang, for første gang kender man egentlig ikke til processen. Glæder mig til at se et glimt at baby.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak! Jeg kan godt følge dig i fht. fødslen, men det er dog stadig skræmmende ikke at kunne “forberede sig” helt på hvad der skal ske! Dejlig dag til dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene Grene nyheder