Min nye køkkenhjælp

My Specialday

Barnets første bog

Da jeg var gravid købte jeg “Mine første minder” og hyggede mig med at skrive små historier i den om graviditeten, om “far & mor”, stamtræ og navneforslag. Jeg elsker sådan en slags bøger, hvor ting skal udfyldes og hvor man kan sætte billeder, kort mm. ind – ligesom en scrapbog.
Denne bog er nærmere som et ringbind, hvor der er plads til at skrive om barnets første 7 år. Der er mest plads til det første leveår, men man kan så tilkøbe ekstra sider til at sætte ind, som bærer samme design som resten – smart. Jeg er typen der altid skriver meget mere, end der er plads til, så jeg må have mig en stak blanke sider at skrive videre på!
Lommerne i bogen er vildt gode til fx. kort, vandrejournal, armbånd fra sygehuset, scanningsbilleder mm. Så har man det hele samlet.
Desuden er der nogle vildt søde og brugbare tips til fx leg med baby samt huskeliste/indkøbsliste.
Den er lavet af Specialday, som selv siger: “Vi elsker papir og er af den overbevisning at historier og særlige øjeblikke er bedst fortalt når de er skrevet med egen hånd.” Hvilket jeg kun kan give dem ret i – det er noget særligt og meget personligt med det håndskrevne.
Jeg har rigtig mange billeder jeg gerne vil have sat ind i bogen og der tænker jeg på at bruge app’en Print Studio, hvor man meget nemt kan “indsende”de ønskede billeder fra iPhone og få lavet små kvadratiske billeder på papir eller stickers. Man kan også få lavet et smukt album eller en plakat – der er mange muligheder og det er ikke så dyrt. Vær dog obs på at det sendes fra USA.

Se mere om bøgerne og få tips og ideer her og her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye køkkenhjælp