Den søde tand

Mere lys i køkkenet

Igår fornemmede jeg det tydeligt – mørket er begyndt at snige sig ind tidligere og tidligere på aftenen, det er lidt småkoldt og man får lyst til at tænde lys igen efter en lang sommersæson kun med dagslys.

Derfor kunne jeg godt tænke mig at få et par væglamper op i køkkenet over den lange hylde, som hænger på den side, som vi bruger mest til at forberede maden i køkkenet.
Tror det vil være flot med sorte lamper, som giver et godt lys, som evt. kan drejes til hvor man ønsker lys og som giver noget grafisk flot til rummet.

Men hvilke lamper skal det så være… Jo, jeg ville jo gerne finde 2, der stilmæssigt ikke er for minimalistiske ej heller for romantiske – min stil ligger midt imellem. Derudover skal de ikke ligne “sengelamper” eller udendørslamper. Jeg synes de viste eksempler er de bedste indtil videre, men suk – hvorfor skal de være i den dyre ende??
Men man kan så også sige at godt design ikke går af mode..? så jeg kan vel altid sætte dem på ønskesedlen indtil videre 🙂

Psst! – denne konkurrence på Boligmagasinet er lige kommet som svar på mine bønner!

Bestlite BL7 lampe / Arne Jacobsen AJ50 / Caravaggio væglampe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den søde tand