Indretning for Bo Bedre

Weekendens loppefund

 

Jeg fandt en masse fine ting på loppemarkeder denne weekend

Et lokalt genbrugscenter havde 50% på alt, som jeg først fandt ud af, da jeg skulle betale – så jeg måtte da lige endnu en tur rundt og finde mere!
Og så var jeg til bagagerumsmarked i Horsens (som de har nævnt i Boligmagasinet denne måned) udenfor i det flotte vejr og fandt nogle lækre ting. Kunne sagtens have købt meget mere, men så er det godt at have et fast beløb med i kontanter, så man ikke fristes!
Herover ses lidt af hvad jeg købte: Bjørn Wiinblad fad og platter, træbakker, marmorplatter, vaser i tin og kobber, fade, gamle kagedåser, mælkeflasker mm.
Dagens KUP var en kæmpestor flot mørk terracotta krukke til en 50,- Der skal plantes et stort oliventræ i som skal stå på vores nye terrasse, når den bliver færdig.
Jeg har en stand på Ingerslevs Boulevard marked i juni, som jeg kender da jeg selv har boet på gaden og har stået der 2 gange sidste år. Det plejer at være supergodt og fyldt med mennesker, men dyrt..
Kender I andre gode loppemarkeder i Jylland?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning for Bo Bedre