Inspiration til entré

Design til børn og barnlige sjæle

Classic Metal Racer er en super cool løbe/skubbe racerbil for børn i alderen 2-6 år. Netop idag kan den købes til knap 600 kr for medlemmer hos Coop (normalpris 1.600,-).

Uha, den er godt nok fin – ville pynte på et børneværelse synes jeg, set med voksne designbriller 🙂

Den beskrives således: “Classic Metal Racer er den klassiske retro racer fra Artaburg Inc. som man bl.a. finder på 5th avenue Manhatten i New York hos “Design within Reach”.

Bilen er en reinkarnation af Mercedes racerbiler helt optil lanceringen af sølvpilen – Gullwing, og biler i samme periode som denne. Den har stil og klasse, og er ikke alene et stykke legetøj, men også et flot accessories i hjemmet – til både forældre og barnlige sjæle.

Det er ikke kun designet men også selve kvaliteten der gør dette til mere end en almindelig børnebil. Kombinationen af de to ting har betydet at den har vundet indpas i mange børnefamilier som et moderne, klassisk, sofistikeret og funktionelt design.”

Dog tror jeg det er lidt for tidligt at erhverve den til vores egen søn…hi hi, men et godt julegavetip til andre er hermed givet videre 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til entré